Wil je hulp of advies hebben? Bel naar: 030- 760 8090

Aankoopcoach

Gecertificeerd Aankoopbegeleiders

Het is zover, je wilt je eerste woning gaan kopen! Je hebt wel een eens een online hypotheek berekening gemaakt en al heel wat uren doorgebracht op FUNDA. Maar waar begin je?

Wij helpen jou bij alle stappen van dit leuke proces. 

Aankoopcoach
op afstand

Wil je de bezichtigingen zelf doen en heb je vooral behoefte aan ondersteuning in het bepalen van je bod & biedingsproces, onderzoeksplicht en beoordeling contracten? Dan sluit deze dienst optimaal aan bij jouw wensen.

Kosten € 990, – 

Aankoopcoach met
begeleiding op locatie

Heb je liever dat de aankoopcoach met jou meegaat naar jouw droomhuis? Dan breiden wij onze dienstverlening “aankoopcoach op afstand” uit met een bezichtiging op locatie. Dit geeft jou zekerheid dat de aankoopcoach alle essentiële aandachtspunten van de woning voor jou checkt. 

Kosten € 1.990, – 

Hypotheek

Is onze dienstverlening je goed bevallen? Daar gaan we natuurlijk wel van uit, dan kun je uiteraard gebruik maken van onze dienstverlening waarbij we je verder helpen met het adviseren en bemiddelen voor jouw hypotheek. 

Mogen wij ook de hypotheek voor je regelen? Dan verrekenen wij 10% van de kosten die je gemaakt hebt voor onze aankoopcoach. 

Kom in contact

Laten we bellen...

WOONJUIST is de online hypotheekbemiddelaar waar je bij alle hypotheekverstrekkers van Nederland terecht kunt.

Kies een hypotheek die bij je past:

Wat zeggen onze klanten?