Wil je hulp of advies hebben? Bel naar: 030- 760 8090

Over mij

Hi, ik ben Antoinette

Al mijn hele loopbaan ben ik al bezig met adviseren en wonen. Direct na school ben ik gestart in de financiële dienstverlening waarbij ik al vrij snel als hypotheekadviseur voor verschillende organisaties heb gewerkt. 

Later ben ik ook rechten gaan studeren en heb ik negen jaar gewerkt als jurist bij vereniging eigen huis. Mijn liefde voor het hypotheek vak heb ik altijd gehouden en dat heeft geleid tot de oprichting van WoonJuist in 2016. 

Bij WoonJuist kan ik beide kennisgebieden combineren. Zowel de juridische als de financiële aspecten kan ik in de praktijk gebruiken bij het adviseren van onze klanten tijdens hun wooncarriére. 

Samen met mijn team sta ik voor je klaar

Mijn doel is jou zoveel mogelijk te ontzorgen en de soms taaie financiële en juridische taal zo te vertalen dat het voor iedereen begrijpelijk is. 

Natuurlijk kan ik dat niet allemaal zelf en daarom ben ik heel blij met ons team van professionele adviseurs die zich dagelijks bij Woonjuist inzetten om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop en financiering van jouw  woning.  

Hypotheek zelf regelen

Vanaf € 990,-

hypotheek afsluiten met adviseur

Vanaf € 1990,-
MEEST GEKOZEN

hypotheek volledig ontzorgt

All inclusive € 4.250,-

WOONJUIST is de online hypotheekbemiddelaar waar je bij alle hypotheekverstrekkers van Nederland terecht kunt.

Kies een hypotheek die bij je past: