Wil je hulp of advies hebben? Bel naar: 030- 760 8090

Bieden met zekerheid

Je herkent het vast wel...

Je bent al lang op zoek naar je eerste of misschien wel tweede woning maar je bod wordt steeds maar niet geaccepteerd. Steeds krijg je weer een mail van de makelaar dat de verkoper voor een andere koper heeft gekozen. 

Aan de hoogte van je bod ligt het meestal niet maar je biedt steeds onder voorbehoud van financiering. Wat natuurlijk super verstandig is. Stel je voor dat je zonder voorbehoud van financiering een huis koopt en je krijgt de hypotheek toch niet rond dan zit je ook nog aan een boete van 10% vast, je moet er niet aan denken.

Goed nieuws! Je kunt nu bieden zonder financieel voorbehoud waarbij je geen enkel risico loopt. 

Hoe fijn is dat! Gewoon zonder zorgen je huis aankopen. Wij gebruiken hiervoor bieden met zekerheid, een verzekeringsproduct van BNP paribas Cardif. 

Wat zijn de kosten?

Voor elke woning moet je opnieuw een certificaat aanvragen, per woning betaal je dan alleen de online taxatie circa € 25, – . Wordt de woning je gegund en heb je de hypotheek rond? Dan betaal je eenmalig € 850, – voor de kosten van de bankgarantie. Deze kosten worden door de verzekeraar in rekening gebracht en worden bij de notaris verrekend. 

WoonJuist brengt hiervoor geen extra kosten bij jou in rekening. 

Kom in contact

Laten we bellen...

WOONJUIST is de online hypotheekbemiddelaar waar je bij alle hypotheekverstrekkers van Nederland terecht kunt.

Kies een hypotheek die bij je past:

Wat zeggen onze klanten?