Wil je hulp of advies hebben? Bel naar: 030- 760 8090

Zoeken wij jou?

Wooncarrière coach gezocht

Ben jij net als ik bevlogen in je werk als (hypotheek) adviseur en wil jij ook het verschil maken voor de woningzoekers en huiseigenaren? Dan kan er zomaar een mooie samenwerking tussen ons tot stand komen. 

Jij bent...

 Jij bent een ondernemende adviseur met een breed netwerk. Mensen weten jou te vinden als ze vragen hebben over alle aspecten rondom “Wonen”.

Het helpen en adviseren van jouw klanten tijdens hun hele Wooncarrière is waarom jij doet wat je doet. 

Onze samenwerking….

 Bij WoonJuist krijg jij de kans je te ontwikkelen tot meer dan hypotheekadviseur alleen, je wordt Wooncarrière coach. 

Je helpt jouw klant bij de oriëntatie op een woning, tot hulp bij de aankoop ervan inclusief afsluiten van de hypotheek. tot verkoop van de woning. Verder ontzorg je de klant door (koop en verkoop en familiehypotheek) contracten te beoordelen dan wel op te stellen. Daarbij wordt je natuurlijk geholpen door een ervaren jurist. 

WoonJuist staat ook naast haar klanten als de relatie wordt beëindigt. Dit doen we door middel van mediation. Maar ook door pragmatische hulp en advies te bieden en door het opstellen van de benodigde overeenkomsten. 

Jij wordt blij van….

 “Onnodige” administratie laat je graag aan anderen over. Kost je te veel tijd en houd je weg van waar het om draait, namelijk jouw klant! Komt dat goed uit, want dat heb ik allemaal al gedaan! Zo is het niet nodig om een eigen AFM vergunning aan te vragen en hoef je ook geen aanstellingen bij hypotheekverstrekkers te regelen. Verder zijn er ook een up to date CRM systeem, website en social media kanalen voor jou beschikbaar! 

Wil jij in alle vrijheid jezelf ontwikkelen tot Wooncarrière coach en kunnen sparren met gelijkgestemde ondernemers? Laten we eens afspreken! 

Mail of bel mij 🙂

WOONJUIST is de online hypotheekbemiddelaar waar je bij alle hypotheekverstrekkers van Nederland terecht kunt.

Kies een hypotheek die bij je past:

Wat zeggen onze klanten?

Meer over mij

Al mijn hele loopbaan ben ik al bezig met adviseren en wonen. 

Bij Woonjuist kan ik mijn beide kennisgebieden combineren. Zowel de juridische als de financiële  aspecten kan ik in de praktijk gebruiken bij het adviseren van onze klanten tijdens hun wooncarriere.

Mijn doel is jou zoveel mogelijk te ontzorgen en de soms taaie juridische en financiële taal zo  te vertalen dat het voor iedereen begrijpelijk is.