Korting op jouw hypotheekadvies

Tot € 300, - Korting op jouw hypotheekadvies

Ken jouw budget: Ontvang een nauwkeurige berekening die rekening houdt met jouw persoonlijke situatie zoals overwaarde, renteaftrek en looptijd hypotheek.

Optimale benutting overwaarde: Krijg direct een waarde indicatie van jouw huidige huis zodat je de overwaarde zo slim mogelijk kunt gebruiken.

Maatwerk advies: elke situatie is uniek, ook die van jou, wij denken mee zodat je de beste keuze maakt.

Volledig ontzorgt hypotheekadvies: wij regelen je hypotheek maar ook alles rondom biedingsproces, koopcontracten, taxatie en bouwkundige zaken.

Duurzaamheidsrapport van jouw huis: ontvang een duurzaamheidsrapport van jouw huis zodat je  inzicht krijgt in mogelijkheden en kosten voor het verduurzamen van jouw huis. 

20+ jaren aan ervaring

Aankoop en Hypotheek
alle expertise onder 1 dak

Ik ben Susan Kuipers-Pel en kom uit Veenendaal. Sinds kort ben ik bij WoonJuist gestart als hypotheekadviseur voor de regio Veenendaal e.o.

Natuurlijk wil ik dat heel graag vieren en daarom geef ik  tijdelijk een fantastische korting op jouw hypotheekadvies van maar liefst € 300,  Kun jij dat bedrag weer mooi gebruiken voor jouw huis!

Als super betrokken hypotheekadviseur denk ik graag met je mee en vind het daarbij heel normaal dat ik net iets meer doe dan jij van mij verwacht.

Je kunt bij mij goed terecht voor de aankoop van je nieuwe huis maar ook heb ik de nodige kennis over het verduurzamen van je huis en de financierings mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken.

Wat zeggen onze klanten?

Stappenplan voor een hypotheekberekening op maat

1. Vul je gegevens in


Wij ontvangen jouw aanvraag. Vervolgens neemt Susan contact met je op om kennis te maken en onze dienstverlening uit te leggen. Indien dit goed voelt voor jou maken wij een vrijblijvende afspraak. Dit kan telefonisch of via videobellen. Liever een afspraak bij jou thuis? Dat is natuurlijk ook mogelijk.


2. Afspraak met de adviseur

Susan bespreekt jouw wensen en plannen en vervolgens maakt zij een financiële inventarisatie van jouw situatie. Is dit naar wens dan gaan we aan de slag met jouw hypotheekadvies & bemiddelingstraject.

3. We starten het hypotheekadvies traject met de bemiddeling voor jouw hypotheek

Ga je kopen of juist verbouwen? In overleg met Susan kies je de diensten die jij nodig hebt. En vervolgens gaan we voor jou aan de slag.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

Zonder zorgen je hypotheek geregeld.

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn voordat je enthousiast op huizen jacht gaat en je huis te koop zet?

© 2022 Woonjuist  |  Alle rechten voorbehouden

Made by SHE Factory