Hypotheekberekening

Hypotheekberekening op maat

Snel Inzicht in leenopties: Krijg direct duidelijkheid over hoeveel je kunt lenen, zonder dat je direct een  adviestraject moet aangaan met bijbehorende kosten

ken jouw budget: Ontvang een nauwkeurige berekening die rekening houdt met jouw persoonlijke situatie zoals overwaarde, renteaftrek en looptijd hypotheek.

Optimale benutting overwaarde: Krijg direct een waarde indicatie van jouw huidige huis zodat je de overwaarde zo slim mogelijk kunt gebruiken.

20+ jaren aan ervaring

Aankoop en Hypotheek
alle expertise onder 1 dak

Je hebt al een huis en misschien ook al overwaarde. Je wilt graag verhuizen maar wat kun je nu precies lenen? Er zijn namelijk wat regels waar je je aan moet houden. Dit heeft te maken met de looptijd van de nieuwe hypotheek maar ook met de fiscale regels zoals renteaftrek en de overwaarde die je moet gebruiken. 

Het is nog te vroeg om een heel adviestraject in te gaan met de daarbij behorende kosten. Je wilt gewoon een berekening waarbij er rekening is gehouden met de regels die nu voor jou gelden. Wel zo fijn om op huizenjacht te gaan als je weet wat je budget is. 

Wat zeggen onze klanten?

Stappenplan voor een hypotheekberekening op maat

1. Vul je gegevens in


Wij ontvangen jouw aanvraag. Vervolgens nemen we contact met je op om kennis te maken en onze dienstverlening uit te leggen. Indien dit goed voelt voor jou maken wij een vrijblijvende afspraak. Dit kan telefonisch of via videobellen. Liever een afspraak bij jou thuis? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

2. Afspraak met de adviseur

Wij bespreken jouw wensen en plannen en vervolgens maakt de adviseur een financiële inventarisatie van jouw situatie.

3. Je ontvangt een gratis berekening op maat

Naar aanleiding van de door jou aangeleverde informatie heeft de adviseur berekeningen gemaakt en ontvang je een hypotheekberekening op maat.


VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

Zonder zorgen je hypotheek geregeld.

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn voordat je enthousiast op huizen jacht gaat en je huis te koop zet?

© 2022 Woonjuist  |  Alle rechten voorbehouden

Made by SHE Factory